Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η πληροφορία μας ήρθε σχεδόν αμέσως όταν ο Λάμπρος και ο Ηλίας τερμάτισαν. Οι άνθρωποι μας που βρίσκονταν στις ειδικές και στο service park του Acropolis από τα πρώτα δευτερόλεπτα μας ενημέρωσαν. Η αλήθεια είναι ότι παγώσαμε γιατί ήταν η τελευταία ειδική του Acropolis και όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα:

- Τι έγινε, τερμάτισε ο Λάμπρος ; - Υπάρχει πρόβλημα, κάποιος του έκλεινε το δρόμο για 9 χιλιόμετρα, δεν τον άφηνε να περάσει-
Οι συντάκτες παγώσαμε, και είπαμε να μην γράψουμε κάτι το οποίο δεν είναι διασταυρωμένο 1000% γιατί είναι Acropolis, και μην οξύνουμε τα πνεύματα. Ας περιμένουμε να δούμε τι έγινε και τι θα γίνει.
Τί είχε συμβεί ;
H δεύτερη μέρα του Acropolis αποδείχτηκε περιπετειώδης για τον Λάμπρο και τον Ηλία όταν μετά από ένα κοντρολαρισμένο ρυθμό στις δυο πρώτες ειδικές του τελευταίο loop, μπήκαν στην τελευταία ειδική του αγώνα κρατώντας γερά την 2η θέση με διαφορά 35,6''. Όμως στην τελευταία ειδική λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος, ο Peter Ranga, ο οποίος ξεκινούσε μπροστά από την γαλανόλευκη Fabia, αντιμετώπισε πρόβλημα με το Mitsubishi Lancer, και ο Έλληνας οδηγός τον έφτασε 15 χλμ. πριν από το τέλος της ειδικής. Ο Ούγγρος οδηγός δεν τον άφησε να περάσει, με αποτέλεσμα το ελληνικό πλήρωμα να κινείται πίσω του για 9 χλμ., χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος ο χρόνος ήταν με το μέρος των Αθανασούλα-Παναγιωτούνη, οι οποίοι επικράτησαν των Tarabus-Trunkat, μετά από 232 αγωνιστικά χιλιόμετρα, για μόλις 0,1 δλ.!
Φυσικά και ορθός  ακολούθησε αναφορά για το συμβάν από την Lascaris Foundation Team Greece, την οποία οι αγωνοδίκες έκαναν δεκτή και μείωσαν τον χρόνο του ελληνικού πληρώματος κατά 32 sec, κρίνοντας από το on board βίντεο και από τα δεδομένα του GPS Tracking, ότι αυτή ήταν η απώλειά του σε χρόνο. Έτσι η διαφορά στα τελικά αποτελέσματα είναι 32.1 sec. Βλέπετε κάποιες φορές η τεχνολογία βοηθάει, και αποκαλύπτει την αλήθεια.
Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του Ούγγρου Peter Ranga, και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο το έκανε αυτό. Εφόσον το αυτοκίνητο του αντιμετώπισε απρόσμενο πρόβλημα, γιατί δεν άνοιγε λίγο να περάσει ο Λάμπρος ; Δεν ήξερε ότι πίσω του ξεκινούσαν δύο  fabia που μάχονται για την τριάδα ; Δεν είχε κάτι να κερδίσει, δεν ήταν καν στην ίδια κατηγορία. Το μόνο που είχε να κερδίσει ήταν το χειροκρότημα μας αλλά δυστυχώς η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αθλητικού πνεύματος λείπει..δεν θα επεκταθούμε άλλο γιατί θα μας πιάσει και το πατριωτικό μας...
Στο παρακάτω βίντεο στο 20:25 δείτε τι κάνει ο σωστός οδηγός, αθλητής που έχει αθλητικό πνεύμα, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate