Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ....Ο ΥΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΕ FABIA


Tι να πούμε για τον Θοδωρή Βούλγαρη και το ηρωικό TOYOTA STARLET. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Σημασία δεν έχει τι αγώνας είναι, αρκεί να είναι αγώνας, πίστα, άσφαλτος, χώμα ή Aκρόπολις ; To Starlet θα είναι εκεί και το γκάζι κολημένο στο πάτωμα μόνιμα.

Γνωστός «τρελός» για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγώνες, με το Starlet του, έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους θεατές. Απ 'ότι φαίνεται  μάλλον τα γονίδια για την τρέλα των αγώνων πήρε και ο υιός, Ευάγγελος-Αδάμ Βούλγαρης που μόλις στα 19 του χρόνια θα τρέξει με Skoda Fabia 1.2 ΤSI.


Είμαστε σίγουροι πως αν έχει πάρει την «τρέλα» του πατέρα του, και ακούει τις συμβουλές του, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι θεατές θα τον εκτιμήσουν όπως τον πατέρα του, Θοδωρή Βούλγαρη. Χαριτολογώντας πολλές φορές λέγαμε του Θοδωρή, πότε θα σε δούμε να τρέχεις με Skoda, και να που ένας Βούλγαρης θα κάνει το ντεμπούτο του με Skoda Fabia. To μόνο σίγουρο είναι πως το γκάζι δεν θα ξεκολλάει από το πάτωμα και το Fabia θα αναστενάξει!!! Συμβουλή μας στον Ευάγγελο - Αδάμ...δώσε θέαμα στον κόσμο, μην ξεχνάτε τους θεατές, πρώτα το θέαμα και μετά το αποτέλεσμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate