Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ατύχημα προκλήθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες, για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, την Κυριακή (12/11).
Ένα αυτοκίνητο την ώρα της εκκίνησης, μετά από επαφή με άλλο όχημα βγήκε εκτός πορείας, με κατεύθυνση προς τους θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τους αγώνες.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τέσσερεις θεατές. Η μία γυναίκα υπέστη κάταγμα στην κλείδα πέφτοντας από σκαμπό στο οποίο καθόταν, δύο μικρά παιδιά και έναςενήλικας, χωρίς σοβαρό τραυματισμό, οι  οποίοι μεταφέρθηκαν πάραυτα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, μιας και υπήρχαν μόνο κιγκλιδώματα και όχι λάστιχα ή άλλα προστατευτικά για την ασφάλεια των θεατών.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. για το περιστατικό, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των ιατρών του Νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι πληροφορίες μέχρι ώρας αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι θα διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση μόλις υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των ιατρών του Νοσοκομείου.

(Δελτίο Τύπου)
Δείτε το βίντεο που καταγράφηκε τη στιγμή του ατυχήματος 

(πηγή:arcadiaportal.gr, arcadia938.gr,arcadiasports.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate